Na succesvolle pilot heeft BFM Beheer meer dan 80 panden ingevoerd in B-Aware voor vastgoed

Home / Artikelen /
Na succesvolle pilot heeft BFM Beheer meer dan 80 panden ingevoerd in B-Aware voor vastgoed
B-Aware vastgoed is in maart als pilot gelanceerd bij 3 vastgoed objecten welke BFM beheer in beheer heeft. Sinds juli 2021 is B-Aware vastgoed officieel live gegaan en inmiddels staan er meer dan 100 panden in B-Aware.

Blog delen:

Sinds februari 2020 werken BFM beheer en B-Aware nauw samen. Deze mooie samenwerking heeft nu ook geresulteerd in een succesvolle pilot. B-Aware vastgoed is in maart als pilot gelanceerd bij 3 vastgoedobjecten welke BFM beheer in beheer heeft. Sinds juli 2021 is B-Aware vastgoed officieel live gegaan en inmiddels staan er meer dan 100 panden in B-Aware.

De korte communicatielijnen en dezelfde uitgangspunten maken dit gezamenlijke project tot een succes. In de samenwerking tussen B-Aware en BFM beheer staan de beide partijen naast elkaar. BFM beheer heeft de kennis en kunde over veiligheidsvoorschriften en B-Aware heeft daarop geanticipeerd door een platform te bouwen waar zowel de eindgebruiker (vakman) als BFM beheer snel en simpel mee kan werken. Naar de toekomst toe zal er niet veel niet veranderen in de samenwerking. Al zal voor B-Aware de focus iets meer komen te liggen op het door ontwikkelen van nieuwe features. Al met al is er een goede basis gelegd en zullen er de komende tijd verschillende nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd aan het platform van B-Aware.

Uitdagingen

Bij een pilot horen ook uitdagingen. Een van de uitdagingen waar we tegenaan liepen was het activeren van de vakmensen om met B-Aware aan de slag te gaan. Want, waar verandering is, is weerstand. Met de invoering van B-Aware verandert de manier van voorbereiding op werkzaamheden. De weerstand die we ondervonden, was niet heel groot en had weinig impact op het verdere uitrollen van de oplossing. Mede doordat we de feedback erg serieus namen en mensen zich gehoord voelden, merkten we dat de weerstand afnam. Zo zijn we bijvoorbeeld met meerdere toeleveranciers in gesprek gegaan om de importantie van het bewust veilig werken te benadrukken. Hierdoor zagen deze partijen uiteindelijk de meerwaarde in m.b.t. B-Aware. De papieren rompslomp is door het gebruik van B-Aware verleden tijd en veilig werken wordt naar een hoger level getild. Hiermee belichten we ook gelijk het grootste succes. De manier waarop BFM beheer en B-Aware gezamenlijk optrekken tijdens de ontwikkeling en pilot, is uitzonderlijk te noemen. Dit willen we ook graag voortzetten naar de toekomst toe.

Achtergrond B-Aware

B-Aware is een SaaS-oplossing ontwikkeld door Into the Source. Into the Source is een digital agency die door middel van creativiteit, data, kennis en kunde organisaties, merken en bedrijven wil laten groeien.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief