BFM Beheer pionier in bewust veilig werken

Home / Artikelen /
BFM Beheer pionier in bewust veilig werken
Sinds februari 2020 werken BFM beheer en B-Aware nauw samen. Het uiteindelijke doel van de oplossing is om meer bewustwording van eventuele gevaren te creëren bij leveranciers. Lees meer over hoe BFM beheer B-Aware inzet om de veiligheid voor leveranciers te vergroten.

Blog delen:

Sinds februari 2020 werken BFM beheer en B-Aware nauw samen. BFM beheer is gelieerd aan van Aan de Stegge Twello dat, op haar beurt weer deel uitmaakt van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). ASVB is een netwerk van ruim 20 innoverende bedrijven die actief zijn in de woning-, utiliteitsbouw en bedrijfshuisvesting in Nederland, België en Duitsland. Deze middelgrote, regionaal verankerde bouwbedrijven kenmerken zich door een hoge mate van autonomie en ondernemerschap. ASVB behoort tot de top 12 van de grootste bouwgroepen in Nederland. Binnen het netwerk is BFM beheer de specialist in vastgoedbeheer van utiliteitsgebouwen en parkeergarages.

Vanaf het moment dat BFM beheer en B-Aware de samenwerking zijn begonnen, hebben we een inventarisatie gemaakt en zijn de eerste stappen gezet voor de bouw van B-Aware Vastgoed. We kunnen dus stellen dat BFM beheer een grote bijdrage heeft geleverd aan de bouw van B-Aware. B-Aware is een SaaS-oplossing ontwikkeld voor beheerders van vastgoed, om de veiligheid bij het betreden van en werken binnen panden/objecten te bevorderen. Het uiteindelijke doel van de oplossing is om meer bewustwording van eventuele gevaren te creëren bij leveranciers.

De oplossing geeft inzicht in de veiligheidseisen die van toepassing zijn bij het betreden van een specifiek object of pand. Deze veiligheidseisen zijn in te zien, nadat er is ingecheckt door middel van het scannen van een QR-code.
Bij het betreden van een gevaren- of risicozone, moet elke monteur verplicht een aantal stappen doorlopen over veiligheid, wat de bewustwording vergroot van iedereen die deze zone betreedt. Daarnaast krijgt u als vastgoed eigenaar volledige inzage in alle pandbewegingen, zodat u achteraf of realtime kunt zien of een leverancier akkoord is gegaan met de veiligheidsvoorschriften en of/wanneer de werkzaamheden zijn afgerond.

Achtergrond B-Aware

B-Aware is een SaaS-oplossing ontwikkeld door Into the Source. Into the Source is een digital agency die door middel van creativiteit, data, kennis en kunde organisaties, merken en bedrijven wil laten groeien.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief