B-Aware koppelbaar met B-Welcome

Home / Artikelen /
B-Aware koppelbaar met B-Welcome
B-Welcome is een digitale oplossing voor het registreren van aanwezigen in uw pand. Het registratieproces van bezoekers, wordt door B-Welcome versneld, gedigitaliseerd en zo overzichtelijk gehouden. Hoe het werkt, lees je in deze blog.

Blog delen:

Zoals je waarschijnlijk al weet, bestaat ons B-Aware platform uit een onderdeel voor vastgoed en een onderdeel voor bouwplaatsen. Maar vanuit B-Aware zijn we ook bezig met de ontwikkeling van B-Welcome.

Wat is B-Welcome?

B-Welcome is een digitale oplossing voor het registreren van aanwezigen in uw pand. Het registratieproces van bezoekers, wordt door B-Welcome versneld, gedigitaliseerd en zo overzichtelijk gehouden. B-Welcome voorziet in het snel en slim registreren van bezoekers. Waarbij het inchecken van bezoekers momenteel veelal op papier wordt gedaan, is B-Welcome ingericht om met je eigen mobiele telefoon in te checken, aanmelden en uitchecken.

B-Welcome zorgt niet alleen voor een borging van de veiligheid, maar geeft dus ook inzicht in de aanwezigen binnen een bedrijfspand. Door deze unieke features is B-Welcome een welkome aanvulling voor bedrijven om van de papieren inschrijfformulieren af te komen. Eigentijds en simpel in opzet. Dat is wat B-Welcome uniek maakt. Je hebt geen externe hardware nodig, iedereen kan zich d.m.v. een eigen smartphone / tablet registreren.

Hoe is het idee voor B-Welcome ontstaan?

We streven elke dag naar een veiligere wereld. Zo kwamen we tijdens de implementatie van B-Aware op het idee om een nieuwe oplossing in ontwikkeling te nemen. Namelijk, B-Welcome. Technisch gezien hebben B-Aware en B-Welcome een aantal overeenkomsten, maar het zijn wel degelijk twee verschillende applicaties. Sterker, ze zijn complementair aan elkaar. Daarom heeft de bezoekersregistratie oplossing de mogelijkheid om aan B-Aware te koppelen. Samen heb je dan een oplossing in handen die erg gebruiksvriendelijk is, veel inzichten op afstand geeft en de veiligheid van alle personen in je pand waarborgt. Als pandeigenaar krijg je namelijk de mogelijkheid om op ieder moment van de dag inzicht te krijgen in de pandbewegingen. Zo kunnen bij een calamiteit alle aanwezige vakmensen en bezoekers centraal gewaarschuwd worden. Dat is wel zo makkelijk in een situatie waarin stress vaak de boventoon voert.

Achtergrond B-Aware en B-Welcome

B-Aware en B-Welcome zijn beide ontwikkeld door Into the Source. Into the Source is een digital agency die door middel van creativiteit, data, kennis en kunde organisaties, merken en bedrijven wil laten groeien.

Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie over B-Welcome, bezoek dan onze website b-welcome.info. Ben je op zoek naar meer informatie over B-Aware bekijk dan de website >>> www.b-welcome.nl <<<< www.b-welcome.info

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief