Achter de schermen bij opnames promovideo B-Aware voor bouwplaatsen.

Home / Artikelen /
Achter de schermen bij opnames promovideo B-Aware voor bouwplaatsen.
Op woensdag 15 juni hebben we een promofilm voor B-Aware opgenomen. Dankzij Aan de Stegge Twello kregen we toegang tot een mooie bouwlocatie in Zwolle. In deze blog lees je meer over hoe de opnamedag verging.

Blog delen:

Op woensdag 15 juni hebben we bovenstaande promofilm voor B-Aware opgenomen. Hiervoor begon de dag om 8:30. Eerst verzamelen op kantoor om vervolgens richting de bouwlocatie gegaan. Dankzij Aan de Stegge Twello kregen we toegang tot een mooie bouwlocatie in Zwolle. Namelijk het nieuwe distributiecentrum van Picnic op bedrijventerrein Hessenpoort.

Na hartelijk te zijn ontvangen door de uitvoerder en na wat regels doorgenomen te hebben kon het filmen beginnen. In totaal hebben we 6 scenes gedraaid in ongeveer 6 uur tijd.

Maar belangrijker nog, we hebben niet alleen mooie beelden geschoten, maar we hebben die dag veel plezier beleefd. Ook over het weer mochten we niet klagen. Dit is ook terug te zien in de video en maakte de beelden natuurlijk nog mooier. 

Achter de camera

Achter de camera stond Lin Klooster. Zij is afgestudeerd als mediavormgever aan het Cibap Vakschool Voor Vormgeving, voor de opleiding Motion Design. Tijdens haar opleiding stond het vertalen van een verhaal in beeld centraal. Intussen is Lin een ervaren producent die aan het roer staat voor producties voor zowel kleinere als grotere bedrijven. Wil je meer informatie over Lin Klooster? Neem dan een kijkje op haar website.

Bedankt Lin K. voor het schieten van de promofilm. En Aan de Stegge Twello bedankt voor toegang tot deze toplocatie! Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de video hieronder!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief